Cooking in progress...

Gambas met koolsla

Gambas met koolsla

Porties: 4 Totale tijd: 30 minuten

Gambas met koolsla

Kooktijd 30 minuten Totale tijd 30 minuten
Porties: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de gambas, ontdarm deze en plaats op een ovenschaal met bakpapier bedekt.

  2. Strijk in met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout, paprikapoeder

  3. Plaats het ei, mosterd, currypoeder, peper, zout in de mengbeker en mix 1min 30 sec/ snel 4 en giet tussentijds de zonnebloemolie in het deksel

  4. Zet de mayonaise apart

  5. Verwarm de oven op 200°

  6. Neem een dikke soeplepel mayonaise apart in een potje en voeg er het water en gesnipperde peterselie toe.

  7. Plaats de wortel en kool en een halve appel (zonder klokhuis) in de mengbeker en mix 5 sec / snel 5

  8. Bak de gambas gedurende 5 min

  9. Snij de andere helft van de appel in fijne reepjes ( beetje citroensap tegen verkleuring)

  10. Verdeel de koolsla (serveerring) op een bordje, werk af met de gambas en reepjes appel en serveer met een beetje saus

Heb je interesse in Thermomix... Hou je van koken...

Doe dan net zoals ik. Geef je kennis door op demo's en geniet van de vele geschenken. Word ADVISOR bij Thermomix.